Plata si livrare

Plata produselor se face NUMERAR – RAMBURS la livrare – varianta presupune achitarea contravalorii produselor si a taxei de livrare, in momentul intrarii in posesia coletului.

Optiuni livrare:
1. DPD Curierat Rapid – Taxa fixa de livrare: 19 lei – indiferent de greutatea coletului sau de destinatie – pe teritoriul Romaniei
2. Livrare Gratuita – prin DPD Curierat Rapid – In cazul in care costul produselor depaseste suma de 300 lei

Taxa de livrare este aferenta costului produselor si se achita de catre cumparator.

Livrarea se face in aproximativ 2-4 zile lucratoare(in cazuri exceptionale poate dura pana la 7-10 zile), la adresa pe care ati indicat-o in formularul de comanda online de pe www.planterra.ro, dupa confirmarea comenzii de catre planterra.ro prin email sau telefonic. Fiecare colet va contine factura aferenta.

Livrare produselor poate intarzia, in cazul in care conditiilor meteo ar putea periclita calitatea produselor. Obiectivul nostru este sa va livram toate produsele comandate la timp insa si sa ne asiguram de un rezultat optim in urma livrarii.

Colet ramburs – plata produselor si a transportului se face la preluarea coletului de catre cumparator. Agentul de livrare DPD va contacta telefonic destinatarul coletului si vor stabili o data si ora convenabila pentru a livra coletul la destinatia trecuta in formularul de comanda. Aceasta optiune este valabila pentru toate localitatile din Romania, fara taxa suplimentara pentru localitatile izolate.

In situatia in care coletul prezinta urme ca a fost desfacut sau rupt, gaurit, etc, este necesar sa verificati impreuna cu agentul de curierat, ca in colet sa fie tot ce ati comandat, confruntand cu factura – pe care noi o trimitem intotdeauna in colet. Daca lipseste vreun produs, trebuie intocmit proces verbal de constatare in acel moment, iar ulterior sa contactati si www.planterra.ro – vezi sectiunea “Contact”. Orice reclamatie adusa ulterior, dupa ce curierul a plecat, fara a verifica coletul in prezenta curierului sau unui angajat al firmei de curierat, nu va fi luata in considerare. 

Va multumim pentru intelegere!